3 august 2014

Camioneta cu vise



   Ne înghesuim la ea mai mult decât la camioneta de îngheţată. Ne servim cu toţii, dar iluziile delicioase nu se termină niciodată. Camioneta nu ţine cont de culorile semaforului. Ea poate trece şi pe unde indicatoarele spun “accesul interzis”. Rezervorul ei se goleşte şi se reumple cu fiecare speranţă nouă. Se uzează cu fiecare dorinţă nouă. Totuşi, este funcţională permanent... sau nu. 
TU eşti şoferul propriei tale camionete cu vise.
TU ai cheia, motiv pentru care motorul se va opri când TU vei decide asta. Atâta timp cât te pregăteşti de drum, ea va merge.
Ia în fiecare zi un vis din portbagajul acela plin şi fă ceva pentru împlinirea lui! Supraîncărcarea te va determina să pui frână, să-ţi lustruieşti aripile, să crezi din nou, să zbori din nou. La fel mi s-a întâmplat şi mie. Îmi doream foarte mult să am un blog. Nu ai idee cât de mult... Am amânat cu graţie momentul în care voi scrie prima mea postare, până când am hotărât să nu-mi abandonez visul. Era o presiune uriaşă asupra mea. Iată-mă acum împărtăşind cu voi bucuria de a-mi fi urmat visul. 
Sfatul meu? 
Permite-ţi să fii egoist când visezi ceva! Continuă să crezi când îţi doreşti cu adevărat un lucru! Fă eforturi şi urmează visul acela care se ascunde de mult timp în interiorul tău! Un vis de-al meu s-a îndeplinit deja. Am propriul meu blog. 
Acum e rândul tău!

Citatul zileiIa în fiecare zi un vis din portbagajul acela plin şi fă ceva pentru împlinirea lui!


P.S.: Postarea îi este dedicată Ioanei Simion, persoana minunată care m-a ajutat să realizez acest blog. Mulţumesc,Ioana!!!

7 comentarii:

  1. Foarte frumoasa prima ta postare! Tine-o tot asa si mult succes in continuare. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca după fiecare vis luat din portbagajul camionetei să apară altele, pentru că ele reprezintă speranțele și optimismul nostru. Poți face câteva popasuri, dar nu uita să pornești din nou la drum. Succes cu primul tău blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc!Ideea este că portbagajul e mai mereu plin,uneori prea plin.De aceea este cazul să lucrăm pentru visele noastre,pe principiul:se împlinesc unele,apar altele.

      Ștergere
  3. Deja mă simt inspirat, iar asta deoarece autorul a pus atât de multă pasiune în cuvântul său ! Îmi place cum intensitatea pe care o emană scrisul tău se găsește într-o formă concentrată în așa măsură încât ideea rămâne întipărită pentru o durată lungă de timp. Vorbele tale nu conturează ci sugerează, iar asta este inspirațional !
    Bravo Nicoleta pentru acest debut ! acum mă număr printre cei care așteaptă noi postări, iar ca un ultim gând : să nu te temi de a exprimenta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc pentru susţinere.Dacă într-adevăr cuvintele mele inspiră şi ajută,eu mă simt mândră.Aştept să revii! :)

      Ștergere
  4. Te invit la un concurs simpatic.
    CASTIGA O GEANTA HANDMADE sau unul dintre cele doua premii. Mai multe detalii pe link-ul de mai jos. MAI AVETI 2 ZILE in care va puteti inscrie.
    Acest concurs va rapeste cam 5 minute din timpul vostru, asa ca astept sa va inscrieti.!!
    Va multumesc!!!
    http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/concurs-cu-premii-de-suflet.html

    RăspundețiȘtergere