10 septembrie 2014

Tu eşti povestitorul propriei tale vieţi


Tu eşti povestitorul propriei tale vieţi. 
Alege-ţi cuvintele şi drege-ţi vocea înainte să le rosteşti! Scrie în fiecare zi câte o filă la care ceilalţi ar pune semn! Răsfoieşte cartea aceasta uşor şi cu drag! Notează totul frumos, asumat şi cu optimism!
Nu uita trecutul! Este o parte din tine şi te-a format. 
Eşti persoana de azi pentru că ai trăit ziua de ieri. 
Eşti unic(ă) pentru că ai o poveste unică. O ascunzi, ca toţi ceilalţi, dar ştii că ea îţi dă identitatea de care te bucuri. Eşti puternic(ă) pentru că ai învăţat să suferi. Eşti fericit(ă) pentru că ai fost trist(ă) şi ai realizat că nu avea sens. Eşti înconjurat(ă) de oameni buni pentru că i-ai îndepărtat pe cei răi. Eşti rezervat(ă) pentru că ai oferit mult şi nu ţi s-a plătit cu aceeaşi monedă. Eşti sincer(ă) pentru că ai fost minţit(ă) şi te-a durut. Eşti soţ/soţie pentru că ai găsit mama perfectă/tatăl perfect pentru copiii pe care îi vei avea. 
Iar când anii îţi vor răpi energia, puterea, zâmbetul şi, în cele din urmă, viaţa, cei ce rămân îţi vor răsfoi cu interes cartea. Vor citi şi vor reciti povestea vieţii  tale. Pentru că ai trăit fericit(ă) şi ai lăsat ceva în urmă. Pentru că ai iubit şi ai fost iubit(ă). Pentru că la capătul puterilor ai putut spune „Am trăit!”.
Tu eşti povestitorul propriei tale vieţi.
Viaţa ta este o poveste. Iar tu eşti eroul ei.

Citatul zilei: Scrie în fiecare zi câte o filă la care ceilalţi ar pune semn!

P.S.: Am ales să scriu această postare pentru că iubesc poveştile. Fiecare om are povestea sa şi fiecare este interesantă în felul ei. Într-o zi, vreau să spun cu mândrie povestea mea. Cred că toţi vrem. :)

2 comentarii:

  1. Foarte frumos, felicitări. Mi-a plăcut enorm de mult: „Eşti înconjurat(ă) de oameni buni pentru că i-ai îndepărtat pe cei răi”. Felicitări, încă o dată, frumos blog!

    RăspundețiȘtergere